Stor friluftspakke fra Nordic Outdoor/Sølvkroken til 15.000kr

Denne sportye premien fra Nordic Outdoor/ Sølvkroken og Kystlotteriet, inneholder det meste du trenger for en fantastisk naturopplevelse.

Premien inkluderer:

– Campingstolen Kickback Breeze, som er like fin på campingtur som på stranda. Her sitter du lavt, stødig og behagelig. En integrert skulderstropp gjør det lett å ta med seg stolen overalt.

– Fire poser med Trek’n Eats turmat: To wok med biff og poteter, to blåbærsupper

– Et sett Optimus Crux Weekend HE Cook System. Dette lette settet inkluderer brenneren Crux, 0,95 l kjele og en stekepanne, som også kan brukes som lokk.

– GSI Outdoors’ Pack Kitchen: Et lett tur- og campingsett som bl.a. inneholder skje og steke spade (som kan brukes på nonstickbelegg), oppvasksvamp, tørkehåndkle, flasker til kryddersauser og sauser.

– Tremannsteltet Hayden fra Coleman, som har inngang både foran og bak, samt et soveroms areal på 3,8 m2, med et oppholdsrom: 1,8 m2.

– Fra Coleman kommer også soveposen Fision 200 med komforttemperatur +5 °C. Posen er fylt med hule Coletherm-fibre som holder godt på varmen.

– Folding Foon, en 17 grams lett kombo av gaffel og skje. Folding Foon har holdbart håndtak i rustfritt stål. Utslått er den 15,5 cm lang, men den kan foldes sammen når den ikke er i bruk.

– Fire-delt fiskestang fra Sølvkroken. Denne sjø- og gjeddekombinasjonen er super til allroundfiske i sjøen, og er beregnet for slukvekter fra 10 til 40 gram.

– Dagtursekk (22l) fra det newzealandske merket Aarn, Flowmo Friend, med ett stort hovedrom, samt en praktisk sikkerhetslomme.

– Termosen fra GSI Outdoors, som holder drikken varm opptil 30 timer

– Vask og impregnering til membranplagg fra det britiske merket Nikwax. Både vask og impregnering revitaliserer plaggets vannavisende egenskaper, uten å ødelegge de pustende. Anbefales brukt til klær med Gore-Tex, Ultrex, Sympatex o.l. Nikwax bruker ikke fluorkarboner i sine impregneringer.

– En bandana fra ExOfficio som hjelper deg å holde mygg, flått og andre bitende insekter på avstand. Hemmeligheten er Insect Shield, en permetrinbeskyttelse som er integrert i selve plagget.

– Stekefisken får du på kroken med slukene i Sølvkrokens Norgespakken sjø. Her får du slukboks og fem bestselgere som er effektive til alle typer sjøfisk.

I tillegg til Nordic Outdoor/Sølvkrokens flotte bidrag, legger Kystlotteriet til 5000,- i lommepenger til den heldige vinneren av denne premien, for å gjøre dette til en av våre største premier denne sesongen.

 

For mer informasjon om premiene fra Nordic Outdoor/ Sølvkroken, besøk: https://nordicoutdoor.no/produkter/

  • Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Stor friluftspakke fra Nordic Outdoor/Sølvkroken til 15.000kr”