Gavekort fra Japan Photo

Japan Photo har gitt oss i Kystlotteriet to stk gavekort à 1000,- kroner. To heldige vinner vil bli trukket ut etter endt 2018 sesong!

Kategori:
  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)

Beskrivelse

Japan Photo ble etablert i Danmark 1985. Den første butikken i Norge åpnet sommeren 1990 i Oslo. Japan Photo har siden starten vært kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser – både på fremkalling, CEWE FOTOBØKER, fotolerret, digitalkamera, objektiver og annet fotoutstyr. Nye spennende tilbud lanseres hver måned og vi fører et stort utvalg av tilbehør som for eksempel minnekort, vesker, album, albumtilbehør, film, rammer og mye mer.

Japan Photo har i dag 22 butikker og 9 nettbutikker i Norge, samt 7 butikker og 2 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo eies av CEWE Stiftung & Co. KGaA, som er Europas største fotolaboratoriekjede med laboratorier og virksomhet i 14 forskjellige land.

Japan Photo satser stort på netthandel

Vår nettbutikk her på japanphoto.no er en trygg og sikker side for fremkalling av bilder samt kjøp av digitalkamera og tilbehør. Vi jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser. I vårt store utvalg av kameraprodukter er det noe å finne for enhver smak, enten du skal kjøpe ditt første kamera eller om du jobber profesjonelt som fotograf og er ute etter det siste og beste. Her på nettsidene finner du ikke bare produkter, men også informasjon som kan hjelpe deg på veg til å bli en bedre fotograf (fotoskolen og våre fotokurs). Vi vil dessuten hjelpe deg med å få mer ut av bildene dine, bl.a. ved hjelp av vår gratis fotoprogramvare.

Høy kvalitet på fremkalling og andre fotoprodukter

Vi i Japan Photo og Cewe Color vil alltid gjøre vårt ytterste for at dine bilder holder høyest mulig kvalitet, og at du som kunde får tilgang til spennende bildeprodukter til lave priser. Våre laboratorier har det aller siste innen teknologi, som gjør at bildene dine blir behandlet på best mulig måte uansett hvilke av våre mange bildeprodukter du måtte ønske. Vi har også effektivisert produksjonen, slik at du får bilder og andre produkter levert så raskt som mulig, ofte i løpet av noen få dager.

Cewe Color har på europeisk nivå ca. 600 egne fotobutikker, ca. 3500 medarbeidere og leverer årlig litt over 3 milliarder fargebilder til sine kunder. Dette tilsvarer 9 ganger rundt jorden dersom du legger dem etter hverandre! Sterk satsning på digitale bilder og internett-virksomhet de senere årene har gjort Cewe Color til en av de fremste innen digital teknologi og bildeprodukter.

Dette er noen av grunnene til at våre produkter er kåret til best-i-test en rekke ganger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å omtale “Gavekort fra Japan Photo”