Guidet fisketur med overnatting på Homlungen fyr

Guidet fisketur med overnatting på Homlungen fyr

Bjørn Tore Kjølholt arrangerer guidede fiske turer på Hvaler, denne gangen skal DU få være med. Med båt går reisen til de stedene hvor sjansen for en fin sjøørret er stor. Man fisker fra båt eller går i land på en fiskerik og idyllisk plass. Man bør ikke ha fiske erfaring da instruksjoner blir gitt. Bjørn Tore stiler og med utstyr. Det er også mulighet for en introduksjon til fluefiske.

Overnatting skjer på flotte Homlungen fyr. Det å bo på en egen holme i et gammelt fyr gir en helt spesiell følelse.  Og derfra er kort vei med båt til mange fantastiske fiskeplasser.

Kategori: Stikkord:
  • Beskrivelse
  • Omtaler (0)

Beskrivelse

Bjørn Tore Kjølholt er sjøørretfisker, kjentmann på Hvaler og opphavsmannen bak sjøørretbloggen rosareke.no.

Han har bred erfaring og liker alle typer fiske. Bjørn Tore er en meget erfaren fluefisker og profesjonell fiskeguide, og har blant annet tilbragt 13 år i Hemsedal med tørrfluefiske som en besettelse. Han har en brennende interesse for naturvern og sjøørretkultivering og I samarbeid med Hvaler jeger og fiskeforening jobbes det aktivt med å redde de sårbare gytebekkene på Hvaler. Han har ett stort engasjement og hjerte for å holde kysten ren og ses til stadig med en søppelpose et sted nede i fjæra.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.


Bli den første til å vurdere “Guidet fisketur med overnatting på Homlungen fyr”