Nasjonale og lokale premier legges inn fortløpende, så følg med!


Masse spennede premier på vei!

 • Nasjonale Premier

  Nasjonale Premier

  12 Produkter
 • Regionale Premier

  Regionale Premier

  7 Produkter
 • Kr. 5 000,-

 • SUP kurs med Fluid

  Vi i Kystlotteriet har vært så heldige å få ett SUP kurs i premie fra Fluid. Premien trekkes iløpet av 2017 og kan tas ut denne sesongen. Dette er en lokal premie for Østfold. SUP står for Stand Up Paddling.

 • Lyngdal Inn – gavekort på søndagsbuffè

  Kystlotteriet har fått 3 gavekort for to personer til søndagsbuffeen på Lyngdal inn. Tre heldige deltakere i Vest-Agder kan vinne!

 • Proff wifi hjemme

  Med fiber og økt båndbredde øker forventningene våre til trådløsnettet hjemme. Nye dingser, applikasjoner og brukere på nettet øker kravene til dekning og stabilitet langt over hva trådløst fra ett modem alene kan levere.

  Det er på tide med en profesjonell løsning for hjemmenettet. Air4920 Boligpakken kan du nå vinne her hos oss i Kystlotteriet!

 • The Bølgen og Moi Hotel Utsikten – gavekort på Søndagsbuffet

  Gavekort for 2 personer til søndagsbuffet på The Bølgen og Moi Hotel Utsikten. Gavekortet er gyldig fram til Mars 2018. Premien trekkes bland deltakere i Vest-Agder.

 • Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya – Vinner trukket!

  Kystlotteriet er så heldige å ha fått 4 billetter til «Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya»
  Tusen takk til Terje Formoe for billettene.
  Foto: Ole Martin Buene©Dyreparken

  En heldig familie i Kragerø er vinner av 4 billetter! Vi gratulerer vinneren 🙂

 • Gavekort til Kvinabadet

  En heldig vinner får ett gavekort med 10 billetter til Kvinabadet! Trekkes bland deltakere i Vest-Agder.

 • Seile etappe med seilskuten VEGA

  Kystlotteriet er så heldige å få seilbåten VEGA med i årets sesong. Og det er plass til dere! Fra 12. til 20. August seiler vi langs kysten fra Fredrikstad, ned til Arendal og tilbake til Hvaler der vi avslutter ferden. Vi trekker ut to etapper på denne ferden der dere kan vinne en uforglemmelig seiltur med en overnatting for to personer.

 • Seilkurs i Oslofjorden

  Norges Seilforbund stiller med seilkurs for en familie på inntil fire personer. Kurset starter lørdag morgen og varer til søndag ettermiddag. Hvor vi starter og stanser avgjør vinnerne. Vi seilere også ut til en strand som vi rydder i løpet av turen.

 • Overnatting på Portør Pensjonat i Kragerø

  Som deltager i Kyslotteriet kan du i år være med å vinne overnatting for to personer i Sjøboden til Portør Pensjonat.

  Sjøboden har ett soverom med plass for 2 personer. Kjøkken og stue i ett med det meste en trenger for å lage mat. Det finns kjøkkenbord og stoler, sofa og sofabord. Utendørs er det 2 sittgrupper.

  Det er også en liten grill å bruke for sene fine sommerkvelder ute.

  Dusj og toalett ligger ca 30 meter fra sjøboden.

 • Guidet fisketur med overnatting på Homlungen fyr

  Bjørn Tore Kjølholt arrangerer guidede fiske turer på Hvaler, denne gangen skal DU få være med. Med båt går reisen til de stedene hvor sjansen for en fin sjøørret er stor. Man fisker fra båt eller går i land på en fiskerik og idyllisk plass. Man bør ikke ha fiske erfaring da instruksjoner blir gitt. Bjørn Tore stiler og med utstyr. Det er også mulighet for en introduksjon til fluefiske.

  Overnatting skjer på flotte Homlungen fyr. Det å bo på en egen holme i et gammelt fyr gir en helt spesiell følelse.  Og derfra er kort vei med båt til mange fantastiske fiskeplasser.

 • Opphold for to personer på Rømskog Spa

  Kystlotteriet har, av Visit Indre Østfold, fått en helt fantastisk flott premie – Ett opphold for to personer, helpensjon i to netter, på Rømskog Spa.

  Der kan du benytte deg av alle Spa fasiliteter, både innendørs og utendørs, eller bare nyte stillheten og gå en tur i skogen.